úterý 11. července 2017

Láska je válka 9


Kapča 9 
Vlastní upoutávka na kapitolu omylem smazána, nicméně tahle kapitola je stejně dobrá, jako zbytek. :)

Pozm. aut.: OMLUVÁM SE ŽESEM NEMOHGLA PSÁT DŘÍV! (To nevadí…) RODIČE ŠTVALO ŽE SEM V LÉŤE MUSELA OPAKOVAT ŠKLOU!(Co že mě to vůbec nepřekvapuje?)NEŘEKNU S ČEHO SEM RUPLA PÁČ TO BI BILO TRARVOSTIMUJCÍ! (Osobně tipuju, že jsi rupla z tvé mateřštiny.) ("Trarvostimující"? Myslím, že se ti pokazil mimozemsko-anglický překladač.) (Nepokazil, ona napsala slovo, které prostě rozluštit nešlo)(To bylo na autorku O:).)PS. KÁMOŠKA (MENUJE SE SARAH) MY POMÚŽE S TOUTO KAPČOU! TAXI NEZTĚŽUJTE (A teď si představte ztěžování žlutého auta...)! VYDÍTE UŠ MÁM BETAT-REEDERA STE ŠŤASNÍ?! (Nejsme, protože to není poznat.) (Myslím, že tam má být spíše "Metat reedera" - na tvrdou zeď.) POZR: KAPČA OPSAHUJE NÁSYLÍ (na češtině.) ¨
‚Ssssssssprávně sešly srmt!' zasičel voldomort. (Ach ne. Tak já si teda zajdu pro arzenál.) Začla sem brečet. Bila sem našvaná že nás zradily a že umřu. (Nezradili. Byli proti tobě od začátku.) "BWAGAGAHAHA!" zachetala se bekkatrix. (Že bych ten smích začal používat?) Voldomort vijekl "ACABRA KEFVRA!" a v příští chvíli ležel na podlaze a na prsou mu stál buvol (BWAGAGAHAHA) (a zjeho hůlki se objevilo svjetlo). Zavřela sem oči a čekla aš mně to trefí. (No, typická reakce na neznámou kletbu, která ke mně letí.) (Její ano, ona se vždycky smíří se smrtí, akorát ji pak vždycky něco stejně zachrání.) Ale to svjetlo mně NIKDY netrefilo. (Sakra, umři už konečně!!) (Takže, máme tady tři pistole značky sig sauer, několik nožů různých velikostí, otrávené jehly, obyčejné lano, bič, chemické látky, které na sobě mají lebku se skříženými hnáty...) Otevřela sem oči a zpatřila RENUSE LUPPINA stát přede mnou. Jeho hurdník se zbarvyl do temně šalratova (temně světle červena?) (to je "umnělecké", ty to pouze nechápeš!). Kref príštila z jeho rostrhaného trička. (Ne z jeho těla?)(Tričko je očividně z Weasleyovic obchodu/Taškáře.) "Proč?" zachraptěla sem. (Sakra, minula jsem!) Cítila sem že moje perfekní vodnaté oči slzí (Jen Mary Sue bude obdivovat své oči v situaci, kdy jí umírá přítel.). Proč se za mně musel objetovat!? TO SEM SY NEZASLOUŽILA! (Konečně něco, na čem se shodneme.) Jeho tělo pak stuhlo. Naklonila sem se nat jeho tělo a koukla do jeho sklenních očí. Ukázalo se ovšem, že ještě nebyl tak úplně mrtvý, a své umírající ruce sevřel kolem mého krku. "Umři, MS!" zařval, posílen lektvarem, který mu do úst vlila jistá osoba, a stiskl své sevření. Popotáhla sem. Vitáhla sem húlku abich bojovala ALE VOLDOMOREE BEKKATRICKS SNAPE A VYL ZDRHLY! (To už je potřetí v této kapitole, co změnila názor na to, jestli chce umřít nebo bojovat. Rozhodni se.) Pak tan vbjehly freed jorge & Harry. "CO SE STALO" zapyštěl Hayr. (*Prásk hlavou o zeď.* Ach jo, ta kapitola je více vyčerpávající než to vedro.) Pak uvyděli Rennuse. To sem vjeděla páč fšichni zalpali po dechu. "LUPIPEEEEEEEEEEE" zapyštěly špatně napsané ypsilon. Ale nepohl se. (Překvapivě.) "VÝM co múžem dělat!" navehl fredd. „Pohřbíme ho. Nebo radši ji.“(Druhá možnost se mi zamlouvá víc, so let's do it!)
Co" sne fšichni řekly (i Fred?). Fred vitáhl svou húlku a zamumlal si něco jako "pot" pod fousy. "ZASŽIJDABRA!" todle zamumlal. (BUCH! *omdlel*) (*Facepalm* Páni, ten je ale geniální, že bych zašla na hřbitov a použila tuhle dokonalou formuli?) Fšichi sme zalapaly po dechu. Renus bil úplně zdraví. A začal se híbat. (ZJISTI SI PRAVIDLA MAGIE!! TOHLE JE NEMOŽNÉ!!) (*Brečí v koutě a cosi si mumlá, zároveň míchá vodu se solí v kádince.* Tak, to by bylo.) "TY ŽIJEŠ!" (Geniální postřeh.) Zakřičeli sme fšichni (aš na freda, který byl v západním českém městě se jménem Až, že... s radostí. (coš je anglycky glee ale ten seryjál nemislím ten nesnášým!) (No neříkej. Fakt jsi nemyslela ten seriál? „Zakřičeli jsme všichni s Glee.“ Dává smysl.) (Další důvod k vraždě... *plní obsah kádinky do kapačky.*) "Jo jo" řekl renns. Bili sme tak šťasní. (WTF?! Co se tady právě stalo?! To nenapsala, že ne? Hwole?) (Napsala, proč?) Dalšý den sem se rozhodla to říct Burmálobi. (Den poté, co se s Remusem dohodli, že mu nic neřeknou.) Tagže teť sem bila v jeho pracovně ředitele, kterému to bylo naprosto jedno, a mluvila sem sním. "Tagže abich si to ujasnil. Snaap pracuje pro voldomora a bekkatricx taki. (U Bellatrix je to velké překvapení.) Oba bili ve škole." Přikívla sem. "bily jako rron a lenka" Zase sem přikývvla. (Je otupělá, to je moje šance!)Stála sem tam nevrózně a přemíšlela jesli my uvěří ikdyš to zní apsurdně. (*s úlevou třískne Caru do hlavy, a vzápětí jí zabodne jehlu do žíly.*) "Ač snapa MOC LOVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSKUJU věřím ti" usmál se. (BUCH! *omdlel*) (*složí se vedle něj.*) Viskočila sem radostí. "Co uděláme abise voldomort nedostal k mocy?" optala sm se. „Přenecháme to kompetentnějším.“ Zamišleně se podrbal na bradě. "hmmmmmmmmmmmmmm" řekl. "Mislím že bisme mněli…" (To se ale Cara nedozvěděla. Morfium začalo působit, a tak se složila na zem. A za anestezikem jí do těla začala proudit voda s rozmíchaným kilem soli.) DOSTALA SEM VÁS HAHAHAHAHAH (Pravda. Omdleli jsme z tvé inteligence, kterou tady tak dokonale prezentuješ.) VJEDĚLA SEM ŽE FŠICHNI BUDETE NAPJATÍ CO ASY ŘEKNE! BRUMBA JÍ KONENČNĚ VJEŘÍ VJEŘILY BISTE TOMU! (Ne, nevěřil. Doteď odmítal daleko méně nesmyslně vypadající obvinění.) HAHAH POČKEJTE PŘÍŠTĚ! PS. GLEE JE TAAAAK HNUSNÉ PÁČ JE TAM TEN TÍPEK S AVPMK! (COŽE? DARREN?? Claw, měla bys jednu zbraň i pro mě???) (Jen jednu? Mám jich tady dost, vyber si.) (Asi si vezmu tuhle tupou vidličku, díky)& NEMÚŽU VISTÁT JAK TAM FŠICHNI CELOU TU ZATRCENOU DOBU SPÍVAJÍ! (Nepustíme jí něco od Disneyho?) (Dobrý nápad, jen seženu sluchátka.) JESLI FLAMMMUJETE (HNUSNÉ KOMEMTY PRO VÁS RETARDI) PAK STE BLBÍ PÁČ NEPIZNÁTE TALNET NA PSANÍ POVÝDEK! (Nemáme co poznat…)

Žádné komentáře:

Okomentovat