sobota 16. září 2017

Láska je válka 10

Jste připraveni na extra porci debility? Tak pojďte spolu s naší milovanou Carou hledat úžasné učitele a trénovat boj proti Volodomortovi!
Jako vždy se dozvíte spoustu zajímavých věcí, které Rowlingová nestihla do sedmi knih napsat, podíváte se na hromadu chyb a tak vůbec.
Claw

Kapča 10
Pozn. aut.: JÁ PÝŠU SIRIÓZNĚ (HAHAHA SIRUS!) NEJSU TROL NEVO CO TO ZNAMENÁ! TAG NEBUŤTE HNUSNÍ NA MNĚ A CARU! (Jsme pouze upřímní.) JENOM ABISTE VJEDĚLI SARAH MI POMÁHÁ STOUTO KAPČOU! (Díky, kdybys to neřekla, nepoznám to.) (Tohle asi nebude ironie, že?) (Ty bys to snad poznala?) (Ne. :D) TAG SLIPTE ŽE UŽ NEBUDETE FLAMOVAT! 

PŘIPOMÝNKA PRO TY CO ZAPOMNĚLY! 
Tagže sem mluvyla s frumaalem. (Hezké jméno. Kdo je ale ten pán?) (Není to jedno? Stačí vědět, že to bude stejně idiot, když se baví s ní...) Mluvyly SME o voldomorovi. Pak řekl. KONEC PŘIPOMÝNKY! 

"Mislím žebisme mněly dostat mého starého přítele Grinivadla s abackajamu! (BUCH!!) MÚŽE POMOCT S VÁLKOU! (Jo, tak, že zabije Voldíka a stane se staronovým pánem zla. To by si pomohli.) (Hele, třeba by začali s Voldym bojovat a navzájem se vysílili, ale obávám se, že takhle inteligentně ti dva nepřemýšlí.) zavřal. Mislela sem (To sotva.) že dostal BEZVA nápat. (Aha, ale i tak: To sotva. Už proto, že v Azkabanu ho asi nenajdete.) (Štěstí pro něj.) Mněly bisme dostat fšecku pomoc co můžeme mýt! (Ale no tak, ani Sheldon to s hygienou tak nepřehání.) 
"A CARO mislím žebich ti mněl říct něco co sem ti mněl říct už dyš si byla malinká." („Caro, musím ti něco říct…“ „Tata! MAMA! Béééé!“)  Přikívla sem. "Si ta jediná co múže porazit pána zla. (Na Harryho se zřejmě zapomnělo. Takže Lily se v tomto AU obětovala pro nic?) (Kdo ví, jestli ho tu má vůbec jako sirotka. Harry tady přece není hlavní hrdina, takže by měl mít o dost lepší život než ta kráva, aby ji mohl litovat.) Uš dávno bilo přetpovězeno že ta jedinná co múže volodomoreta porazit prohlýdne jeho přeztrojní a bude chodit s bratry jeho přezrtojní. (Takže to není ona. Ta by na to nedošla, ani kdyby jí to řvali do ucha.) (Ta věštba zní jak něco od Jolandy. A to je velký špatný!) Taki bude dost statečná na to, abi se napyla a postavyla se jeho nejodanějšímu sluhovy… kterým bude bohužl asy Sevrys. (Bekkatricks je kde?) (Ve Volodomortově posteli.) (Ale no tak, stačí Snumbál...) A bude mít v sobje skrité schopnosti. Ty si očivydně ta jediná na kterou to sedí." Rosčiloval se Brumál. (Nedivím se mu, taky bych si přál někoho lepšího.) 
"OHHH!" Plně sem pochopila co mi říkal. Mám skrité schopnosti. (Musím tě zklamat, to jsi pochopila jednu větu. Tu nejkratší.) Musým tvrdě pracovat a trenovat abych zistila co sou zač! Tagže sem potřbovala učitele! (Kterého by ani tebe určitě nenapadlo hledat jinde než v té škole, kde zrovna jsi, že?) 
"Vým o čem přemýšlíš. Do soumraku sy můžeš hledat učitele." Řekl. (No nevím, ale najít učitele, který by byl schopný a ještě odolný vůči Cařině debilitě nebude zrovna snadné.) 

Koukla sem se po učitelích v zapovjezeném lese. (BUCH!! Bydlíš ve škole, ty krávo!) (Ten Zapovězený les má ale návštěvnost.) Chodila sem kolem a koukala se za stromi. (Takhle najde leda Lupina… kéž by ho našla.) (A kéž by si Lupina našel úplněk.)Pak sem najednou za mnou slišela zvuk. "jako OMG coto kurva?“ tiše sem se zeptala sama sebe. Otočila sem se abych vyděla. JEDNOROŽCE S VÝLOU CO NA NĚM JEZDILA! (neberte to úchilně! FŮŮŮŮJ! Můžete si to přetstavit to JE HNUSNÉ!) (Je. A ty jsi jediná, koho to takhle vůbec napadlo.) Tagže jo! Pak sem je za sebou vyděla. (Ehm? Vysvětlí mi někdo, kdy je teda uviděla?) (Asi se vrátila v čase a my jsme to nepostřehli, protože jsme se vzpamatovávali z autorčiny představivosti.) Jendorožec bil tyrkisový s nádhernýmy fijalovými a zelenými třpitivími proušky ve hřívě. (Jednorožci jsou bílí a mají zlatou/stříbrnou hřívu.) (Ale ona popisuje jendorožce...) (Pardon, moje chyba.) Mněl zlatá kopita a usmýval se asi jako Joker. Vipadal fakt hesky. (Ach, ty drogy.) Ten jednorožec bil veliký asy jako poník! Výla vila věnec, zatímco Hwol hlasitě vyl bolestí z té hrubky (mněla opálenou kůži s vlasi rúžovími jako cukrová vata). Nosyla růžovou verzi oblečku výly zvonilky. (*zvrací růžovou duhu*) Mněla třpitivé růžové oči co jí seděli k oblečku. Třpitila se jasně ale krásně žlutě. (Pomoc, strašidlo!) Mněřila asy dvanáct cenťáků. (Dobře, autorka má ráda Zvonilku a růžovou, chápeme. Ale proč to tahá do HP světa? Fleur na ni.)

Ahoj!" řekl jendorožec. Viskočuila sem překvapením. To ten jendnorožec právje promluvyl?? (No, that was simply a fart.) 
"Ahoj." Řekla sem snažila sem se bít mylá. 
"Čau!" zapištěla malá výla. 
"přišly sme tě trénovat abis porazila voldomorta!" řekl jendoržec. (Že je to jen noční můra?) (Pro ni nebo pro nás?) (Vypadám snad, jako bych si to užívala?)To mám teda štěstí! Bila sem tak šťasná že něco tag heské mně bude trenovat! (Ještě bych ti mohl domluvit Lockharta… Seděl by k tobě.) Viskočila sem sradostí. (opjet ne stím blbím seriálem glee) (What a surprise...) Tu noc sem brumálovy řekla o svích učitelích. Apsolutně s nimy souhlasil! Mněli sme dva týdny na trenink. Později sem se naučila jejich mena. (Pravda, měly by být jen dvě, to zvládneš i ty.) Jednorožec se menoval Denali coš znamená „skvjelá“ (Chudinka jednorožec, oni jim dávají jména s pravopisnými chybami…). 5ekla mi že je vúdce a vlátce fšech jendorožců. (Tak maximálně stáda v okolí Bradavic. Pochybuju, že by se nějaký jednorožec v Kanadě zajímal o tohle tyrkysovo-zeleno-fialové monstrum. Někdo by měl studentům sebrat ty spreje. Nic proti graffiti, v chodbě na druhém podlaží se celkem povedlo, Ginny, ale jednorožec je moc.) Dala mi jendnorošce Elitu coč znamená „vybraná“. (BUCH!!! DALA jednu ze svých družek??) Výla se meuje Tana. Je výlí královnou která vládne nad výlami. (Zatímco její sestra Rana je vílí královnou, která vládne nad skřety.) Dala my výlí meno Amelinda které znsmená „mylovaná a nadherná“. Nevým proč kdyš my daly ta mena proč my daly. (???) (Mluva našich drahých spoluobčanů.) Tagže sme trenovaly po dva mněsíce. (Neříkala, že mají dva týdny?) (Blbá studentka, učitelé existující jen v její zdrogované mysli... To se pak trénink protáhne.)
 Stáváš se taaaaaak mocnou jako Lockhart!" zapištěla Tana. Denali souhlasyla. Pak zvedly ruky (a kopita). 
"Protože si skončila svůj trenink. Dáme ti…" (…smrtící injekci!) UŠ ZAS CHVYLKA NAPJETÍ PRO VÁS HAHAHAHAHHAHAHAHHA! (*zív*) SMŮLA MUSÝTE ČEKAT AŠ DO ZÍTRS COŠ ALE NENÍ DLOUHO! ŠŤASNOU A VESELOU DESÁTOU KAPČU FŠICHNI! (Spíš drogama nasáklou a poněkud nesmyslnou kapču.)

Žádné komentáře:

Okomentovat