neděle 26. února 2017

Vlkodlačí vití z podsvětí - Lucy unesly + Jessicy rozhodnutí

Vítáme vás u další dvojkapitoly Vlkodlačí vití z podsvětí. Odhodlala jsem se toto oglosovat po navštívení stránky feministky.com (z mysli už nikdy nevyženu to, že každý hudební nástroj je pyjatý...), což bylo celkem těžké psychicky zvládnout, takže pokud by moje glosy byly mimo, tak za to nemůžu já, ale ty pseudoautorky článků z již zmíněného webu...
Lerie

Lusy unesly

Druhý den Jessica dlouho přemýšlela co bude dělat a vymyslela to, že by mohla s Lusy jít nakupovat (za své peníze samozřejmě) nebo jít prostě jen tak ve (ve? v čem?) vzala tedy telefon a volala Lusy chvilku to zvonělo a pak jí to Lusy típla. 
Ještě nildy se Jessice nestalo že by jí to Lusy típla a tak se trochu divila (světový problém číslo Jedna. s velkým J) pak jí chtěla napsat SMS a v tu chvilku jí napsala Lusy.
***SMS***
PŘÍCHOZÍ:
Lusy: Ahoj nejsem Lusy říkej mi třeba anonim (anonim? a jak se to vyslovuje? /anoňim/?) a teť k věci mám tvoji kámoš ku jestli nepřijdeš dnes ve 24:00hodin (co takhle napsat půlnoc?) k jeskyni v Rodiném lese tak je po ní. Přijdeš? 
Jessica se zděsila co se děje jestli se Lusy něco nestalo srdce jí bušelo rychle, ale zachovala klid. (tleskáme ji, všichni) (zděsila se, ale zachovala klid... jasně.)
***ODPOVĚĎ***
Jessica: Přijdu budu tam přesně včas hlavně jí nic neudělej.
Jessica si sebou vzala baterku, mobil a nůž pro případ kdyby se něco zvtlo. (zmlátí je baterkou, totiž) (jo... už vidím, jak by se patnáctiletá holka ubránila před mužem nožem... )
Vypravyla (počkat... ona u toho vyla?) se na cestu, přes rodiče se dostala hladce (protože ji v noci určitě pustí ven. jasně...) ale okolo lesa chodily a hlídali (oni jsou hermafroditi, že se zničehonic změnili z žen na muže?) policisté. (jednou holky, jedno chlapci no)
Nakonec se přez (to zní skoro jako pařez) ně dostala, ale byla to fuška musela je nějak odlákat.
V lese byla ohromná tma houkání sov a křupání klacků po kterých šlapala ji čímdál tim víc děsilo myslela si že i někoho sliší. (a vyjmenovaná slova ti asi nic neříkají, co?)
Každý její krok mněla (kde sakra slyší, teda pardon, sliší to n ve slově mít?) strach nejen o sebe, ale hlavně o Lusy, že sejí něco stane a ona zůstane úplně sama (pořád jsou tu ty sovy ;)) srdce jí bušilo jak o závod.
Konečně ji našla obje (jak může sakra někdo napsat obje?) dvě se radovali, že se našli obýmali (huh?) se a smáli se, ale zároveň i báli, protože tam byl ten chlap. (však se nemusí bát... má přece nůž)
A vtu chvíli se ze tmi vynořil ten chlap a přímo před jejimi očimi (to je maďarsky?) (jejími očimi... jasně. ta čeština ti vážně nic neříká, co?) se promněnil ve vlkodlaka a řekl Jessice, že jestli chce Lusy dostat pryč tak musí slíbit jedno.
Jessica mu skočila do řeči a vyhrkla „ udělám cokoliv vem si co chceš hlavně nás pust a nech na vždy být"
Anonim jí teda řekl:
ŽE SE TAKÉ MISÍ STÁT VLKODLAKEM!! (chudák Jessica, nikdo jsme si nepřáli, aby ji sežral, ne.)

Jessicy rozhodnutí

Jessicu to to rozhodnutí zaskočilo myslela, že má třeba přinést peníze, šperky nebo dokonce život (takový dotaz... jak se přináší život?) (vzala život ze šuplíku a přinesla ho), ale nikdy ve snu ji nenapadlo, že by mněla se stát vlkodlakem aby zachránila Lusy.
Jessica se ho zeptala „a a a.... nechceš třeba peníze, šperky nebo jestli trpíš hladem tak ti přinesu nějaký jídlo nechceš ? "
Anonim (vlko.) (co je sakra vlko.?) se na ní a zeptal se jí „ Potřebuju snad nějaký peníze vlese (chytřejší, než jsem si myslela) ? Potřebuju já snad šperky abych vypadal lip když sem vlkodlak (miss Vlkodlak, ne?) ?!! Potřebuju já vůbec pomoc ?!! "
„ NE!!! "
Řekl hrozně naštvaně a znovu se tedy Jessicy ptal „ STANEŠ SE TEDY TAKÉ VLKODLAKEM?!! "
Jessika (nebyla doteď Jessica?) dlouho a dlouho přemýšlela co to bude obnášet a zjistila, že pokuď to udělá už nebudou moct být s Lusy kámošky na vždy a že se bude muset vyhýbat společnosti.
Jessica se rozhodla, že se jim teda stane (vlkodlak. (mohl by mi to někdo přeložit?)) hlavně a jen kvůli Lusy.
Vlkodlak tedy přistoupil k Jessice a podal ji misku s jeho krví a ať to prej vypije. (tu měl celou dobu v kapse)


Jessica se na to dívala jako na mrtvolu nebo co a čichala k tomu jakoby to smrdělo jako skunk. 
A přesto se to rozhodla vypít.
Vypila to až do dna nic se zatím nedělo.
Vlkodlak „ začne to působit až později a teť utíkejte než si to rozmyslím a dostanu hlad " (to je tak děsivé...)
Dívky se polekali a rychle utíkaly z lesa pryč.
Pocestě byla ohromná tma (ehm, to už byla, když tam šla) (protože normálně v noci svítí slunce, co?) a vybyla se jim baterka takže běželi na slepo celou cestu jim připada jako by je někdo pronásledoval honil. (aneb když nevíte, které slovo) (já bych řekla, že pronásledovat a honit má podobné významy...)
Dívky asi zabloudily byly někde v tmavím (nářečí z Čech mi nevadí, ale když to sakra někdo neumí napsat, tak ať to radši nepoužívá vůbec...) strašidelném lese úplně sami Jessica okamžitě vytáhla z kapsy mobil chtěla se podívat na mapu ale neměli signál tak se ho snažili sehnat a v tu chvíli někoho slišeli jAsk (jask? připadá to jen mně, nebo ta holka tvoří nějaký nový jazyk?) k nim de ze zadu obě dvě se báli otočt.
Pak je ten někdo chytl za ramena a řekl „ mladé dámi nelekejte...
A obě dvě mu skočili do řeči a zaječeli z plných plic.
....sejá jsem jen policista co tady děláte snad ste slišeli že se sem nesmí no nic pojďte dovedu vás až domů. "
Lusy a Jessica se zděsili že až domů to je uvidí rodiče.
Cestou nám povídal o tom že se do toho lesa nesmí a že je tam vstup přísně zakázán a ptal se nás co sme tam dělali a hlavně proč tak pozdě večer.
Lusy a Jessica mu neodpovídali (proč sakra mění úhly pohledu zničehonic?) a když se blížili k jejim bytům tak mu na ráz šlápli na nohu on je pustil (super. dvě malé osmileté holky přepraly policistu. reálné) (a realita autorce nic neříká, co?) a stačili utéct a schovat se, pak ho vyhlíželi a když už byl pryč tak si domluvili na druhý den sraz u fontány na náměstí.

A obě se zas tajně vplížili domů do postele. (a rodiče si samozřejmě ničeho nevšimli.)

Žádné komentáře:

Okomentovat